Onze boerderij

Op onze boerderij vind je biologische melk en koeien met horens. Voor ons betekent biologisch boeren, dat alles in balans is. De natuur en de koeien. En met dat alles zijn we elke dag heel druk bezig!

In het rustige landschap in Zeeland lopen de koeien in het zomerseizoen lekker buiten te genieten van het gras. De boer doet er alles aan om de koeien gezond en lekker in hun vel te houden. We geven onze zieke koeien geen nare medicijnen, maar werken met kruiden om ze in balans te houden. En onze koeien kunnen  niet alleen lekker grazen in het gras, maar ook genieten tussen onze walnotenbomen. Die bomen zorgen straks voor voldoende schaduw voor de koe, versterken de bodemkwaliteit en geven ons straks heerlijke noten.

We houden onze kalfjes zo lang mogelijk bij de koe. We vinden de band tussen koe en kalf heel belangrijk. En zien de voordelen terug in de gezondheid van de koe. Een blije koe, is een gezonde koe. En we willen het natuurlijke proces in het begin van het leven niet verstoren. Dat levert inderdaad iets minder melk op, maar wij zijn van mening dat kwaliteit toch echt belangrijker is dan kwantiteit in dit geval.

Wil je meer weten? Kijk gerust rond op onze website en vind daar meer over de producten die wij verkopen, en de dingen die we doen hier op de boerderij. Vergeet ook zeker niet te kijken naar onze laatste notenboom ontwikkelingen! Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op! We geven graag meer informatie. Zo is het vrijwel altijd mogelijk om een rondleiding te krijgen op ons bedrijf.

Close