Onze boerderij

Op onze boerderij vind je biologische melk en koeien met horens. Voor ons betekent biologisch boeren, dat alles in balans is. De natuur en de koeien. En met dat alles zijn we elke dag heel druk bezig!

In het rustige landschap in Zeeland lopen de koeien in het zomerseizoen lekker buiten te genieten van het gras. De boer doet er alles aan om de koeien gezond en lekker in hun vel te houden. We geven onze zieke koeien geen nare medicijnen, maar werken met kruiden om ze in balans te houden. En binnenkort kunnen de koeien niet alleen lekker grazen in het gras, maar ook genieten tussen onze bomen. Onze koeien behouden hun horens, en de kalfjes blijven zolang mogelijk bij de koe. Ook zijn we bezig met het uitbreiden van onze mogelijkheden. We willen meer dan alleen biologische melk!

Wil je meer weten? Kijk gerust rond op onze website en vind daar meer over de producten die wij verkopen, en de dingen die we doen hier op de boerderij. Vergeet ook zeker niet te kijken naar onze laatste notenboom ontwikkelingen! Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op! We geven graag meer informatie. Zo is het vrijwel altijd mogelijk om een rondleiding te krijgen op ons bedrijf.

 

Close