Contact

 

De bioboer

Charl, bioboer met een visie! Hij is degene die hier dagelijks de boel runt en al zijn ‘eigenwijze’plannen realiseert en waarmaakt. Biologisch boeren zit hem in hart en nieren en het is dan ook meer dan logisch dat we tot deze stap gekomen zijn. Bio is een way of life, en dat leven leeft hij maar al te graag. Daarnaast heeft hij verstand van kruiden. En nu dus ook van notenbomen.

De technische boer

Frans, de boer die al minstens 30 jaar lang voor dit mooie bedrijf heeft gezorgd én het technisch inzicht heeft, is de andere hard werkende boer die hier dagelijks de boel runt. Een vader en zoon bedrijf, dat in de loop der jaren gegroeid is van gangbaar naar biologisch. Frans heeft het allemaal meegemaakt. Hij heeft met veel zorg de plaats voor onze hooidroger gebouwd, zodat we nu prachtig hooi hebben voor onze koeien.

 

De bio’boerin’

Marije, de vrouw van de boer. Een boerin tussen haakjes, omdat zij wel alle dagen op die boerderij aanwezig is en zorg draagt voor sommige dieren die hier zijn (maar niet dagelijks de boel runt) en een enkele noot raapt die al wel van de boom valt. Maar hier natuurlijk vooral terecht gekomen is door haar boer. Tevens is zij degene die de website verzorgt en mogelijk een paar van uw vragen beantwoordt.

Voor vragen en opmerkingen kun je altijd contact opnemen via charl@vandesandemelkveehouderij.nl

Close