Contact

De bioboer

Charl, bioboer met een visie! Hij is degene die hier dagelijks de boel runt en al zijn ‘eigenwijze’plannen realiseert en waarmaakt. Biologisch boeren zit hem in hart en nieren en het is dan ook meer dan logisch dat we tot deze stap gekomen zijn. Bio is een way of life, en dat leven leeft hij maar al te graag. Daarnaast heeft hij verstand van kruiden. En nu dus ook van notenbomen.

De technische boer

Frans, de boer die al minstens 30 jaar lang voor dit mooie bedrijf heeft gezorgd én het technisch inzicht heeft, is de andere hard werkende boer die hier dagelijks de boel runt. Een vader en zoon bedrijf, dat in de loop der jaren gegroeid is van gangbaar naar biologisch. Frans heeft het allemaal meegemaakt. Hij heeft met veel zorg de plaats voor onze hooidroger gebouwd, zodat we nu prachtig hooi hebben voor onze koeien.

De bio’boerin’

Marije, de bioboerin en degene die de blogs schrijft voor de website. Ze is opgegroeid met de natuur en houdt héél veel van koken met echte groentes en van taarten bakken. Daarnaast fotografeert ze. En ze geeft fotoshoots op het platteland!

Voor vragen en opmerkingen kun je altijd contact opnemen via charl@vandesandemelkveehouderij.nl

 

Close