Contact

 

Wij zijn Charl en Marije, de boer en boerin van dit bedrijf. Charl werkt al jaren op dit mooie bedrijf in Zeeland en heeft het bedrijf met veel liefde en plezier omgetoverd tot biologische boerderij. Eerst samen met zijn vader en sinds 2021 heeft hij samen met Marije de boerderij overgenomen van vader Frans van de Sande. Frans werkt nog altijd op de boerderij en is hier dagelijks te vinden.

De bioboer

Charl, bioboer met een visie! Hij is degene die hier dagelijks de boel runt en al zijn ‘eigenwijze’ plannen realiseert en waarmaakt. Biologisch boeren zit hem in hart en nieren en het is dan ook meer dan logisch dat we tot deze stap gekomen zijn. Bio is een way of life, en dat leven leeft hij maar al te graag. Daarnaast heeft hij verstand van kruiden. En nu dus ook van notenbomen.

De bioboerin

Marije, is vooral de creatieve boerin, die tekent in opdracht en in de zomer creatieve workshops verzorgt op onze boerderij (dat kan zelfs lekker in de stal). Ze heeft een achtergrond in het onderwijs. En combineert dat nu gezellig met de boerderij. Daarnaast heeft iedere boer een sidekick nodig, dus die rol neemt ze ook op zich. Ze houdt de website draaiende en beantwoordt graag vragen voor jou, via de mail. 

Voor vragen en opmerkingen kun je altijd contact opnemen via charl@vandesandemelkveehouderij.nl

vandesandemelkveehouderij
zwanenburgseweg 2
4306NT Nieuwerkerk

Close